2011-04-20
 08:13:14

Jag är med och tävlar! :)

Var med och tävla hos Bakspecialisten om ett presentkort hos LyxigaPlåtburkar.se!

Presentkortet är värt 300 kronor, plåtburkarna är av märket Derrière la porte/Dixie och Cabanaz.

Det blir mycket tävlingar på bloggen nu, men det gör kanske inget? :) Det är ju faktiskt så att jag har lite annat att pyssla med nu inför bröllopet, så datorn blir minst sagt bortprioriterad. Till helgen åker vi till Tyskland en sväng också, vi bilar ner. Så det är mycket som ska hinnas med! Men, ringar är beställda, vi har kläder båda två, kyrka & prälle bokat, festplatsen bokad, sång till kyrkan fixad. Men jag lovar, än finns det måååånga olösta problem, men men, de tar vi när de kommer.
Gå in och tävla nu!
2011-04-14
 14:33:36

SuperGratis!

Wow, jag är imponerad! Har varit medlem på en hel del sådana här "gratissajter", men inte någon har varit så snab och så generös som Supergratis! Jag rekomenderar den verkligen till mina kära läsare, ni kommer inte bli besvikna om ni blir medlemmar. Ni fixar lätt poäng idag, på tio minuter, som åtminstonde räcker till en glasscheck!Och då menar jag poäng som inte kostat en krona i pengar att få. Sen kan man ju "köpa" poäng, genom att köpa saker, eller bli medlem på spelsajter och sätta in pengar där.
När du blir medlem på SuperGratis kommer jag att tjäna 5poäng, sedan när du tjänat ihop dina första 50poäng får jag 45 till. Precis lika som du får när du värvar dina vänner! :)
2011-04-14
 13:48:10

Oj oj oj...

Här har det inte varit så mycket aktvitet inte, får skämmas lite! Men men, ingen större skada skedd, ni verkar ha överlevt iallafall, jag med.
Här hemma rullar allt på, bröllopsplanering går in i sista fasen nu, snart är det banne mig dags alltså! Den 28/5 ringer klockorna för oss i Skedvi kyrka. Kul ska det bli, hoppas att alla vra vänner vill komma och dela den här dagen med oss! Efter vigseln blir det middag för de närmaste, sen öppen fest för alla vi känner :) Hoppas det är några stycken som väljer att komma iallafall...
Igår var vi och beställde ringarna, likadana, men min är lite smalaren än herrns, eftersom jag kommer ha två ringar, och han "bara" en. Vi kommer att smälta ner förlovningsringarna vi hade och använda det guldet i de nya ringarna. En fin liten symbolik!
2011-04-14
 13:37:46

Jag är med och tävlar! :)


Jag är med och tävlar hos Bakspecialisten om en Decomax i samarbete med Creative Design!