Julblommor i februari, jovisst!

Såhär fint har jag det på köksbordet i februari, julens amaryllis kom på att den ville ge mig en till blomma, så den skickade upp en tredje knopp! Roligt tycker jag, men hade tröttnat lite på tomtekrukan som den stod i. Så när jag knallade runt på en loppis i lördags med jobbet stod den här framför ögonen på mig, en alldeles underbar liten "Blå Blom"-såskopp i lagom slitet skick, visserligen med en bit ur, men det gör mig ingenting. 10 kr fattigare, och lite gladare traskade jag ut därifrån! Med tanke på att jag har en nästintill komplett kaffeservis ligger i en låda uppe i förrådet i samma serie kunde det ju inte bli bättre. Kaffeservisen ska nog få komma fram så småningom den med, den ligger och "gonar" till sig lite bara :)
Har planer på att byta ut min finfina tallrikshylla mot ett litet vitrinskåp, men jag gillar ju verkligen tallrikshyllan, så det är svårt. Hade jag ett vitrinskåp skulle finservisen stå på första parkett!
Men, ni har ju inte sett hur mitt kök ser ut ens? Kom på nu att jag glömde visa upp det när jag tog er med på en rundtur i huset. Det får bli nästa inlägg!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0