God fortsättning!

Livet i Bispbergshyttan har varit lugnt och fint under helgerna, jobb och ledighet har varvats hej vilt! Den här veckan har Daniel semester, så vi har hittills hunnit isolera garaget nästan klart, och ska föroppningsvis hinna göra iordning lilla rummet också. Dock fyller ju gubbstrutten år på fredag, så då blir det paus för fika och mys med familj och vänner. Det är bara att höra av sig om ni vill komma, vi ska vara hemma hela långa dagen!

Idag har jag varit hem till min söta arbetskompis Jessica på lite fika, fick lite förhandsinfo om vad som händer på hennes blogg också, så passa på att hålla koll där, för snart kommer det nog att hända grejer där. Spännande va?

Hemma ser det ut som om en bomb briserat, det är grejer och kläder överallt känns det som. Vi har båda prioriterat att få det klart i garaget, och tanken var att jag skulle greja i ordning idag, men så blev det inte. Det får nog bli ikväll, och lite inatt :) Vill städa undan julen nu, få det tjusigt tills det kommer hem folk på fredag!

Nu bär det av till Avesta på vintercruising, det har blivit lite av en tradition :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0